Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Regióny

Počas futbalového stretnutia zakročila polícia

Spartak Trnava vs Slovan Bratislava Foto: TASR

Fanúšikovia hosťujúceho klubu futbalového stretnutia Spartaku Trnava a Slovanu Bratislava poškodzovali majetok štadiónu, hádzali predmety na policajtov a nereagovali na opakované výzvy polície.

Trnava 6. augusta (TASR) - Počas bezpečnostných opatrení, ktoré polícia prijala v súvislosti s futbalovým stretnutím medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava, museli príslušníci zboru v nedeľu (5. 8.) počas prestávky zakročiť proti davu. Fanúšikovia hosťujúceho klubu poškodzovali majetok štadióna, hádzali predmety na policajtov a nereagovali na opakované výzvy polície. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Michal Hanus.

"Počas zákroku sa zranil jeden z fanúšikov Slovana Bratislava, ktorého previezli na ošetrenie do nemocnice. Na bezpečnostných opatreniach sa zúčastnilo celkovo 547 policajtov poriadkovej, železničnej, dopravnej a kriminálnej polície," uviedol Hanus s tým, že spolupracovali aj pohotovostné útvary z Nitry, Trnavy, Trenčína a Bratislavy, psovodi a jazdecká polícia.