Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Regióny

ZRADNÁ NÁMRAZA: Podpísala sa pod nehodu na R1

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

Dvaja ľudia utrpeli zranenia rôzneho rozsahu pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v pondelok v ranných hodinách na rýchlostnej ceste R1 v smere od Zlatých Moraviec do Nitry.

Nitra 18. decembra (TASR) - Dvaja ľudia utrpeli zranenia rôzneho rozsahu pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v pondelok v ranných hodinách na rýchlostnej ceste R1 v smere od Zlatých Moraviec do Nitry. Pravdepodobne sa pod ňu podpísala námraza na ceste, upozornilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Vodič vozidla Škoda Octavia pravdepodobne dostal s vozidlom šmyk, následkom čoho narazil do zvodidiel. Odtiaľ ho odrazilo do pravého jazdného pruhu, kde došlo k zrážke s prechádzajúcim vozidlom Škoda Kodiaq. Auto Škoda Kodiaq sa prevrátilo na pravý bok a šúchalo sa približne 100 metrov po vozovke, opísala priebeh nehody polícia.

Doposiaľ neurčené zranenia utrpel pri nehode 21-ročný vodič Škody Octavia, jeho 20-ročná spolujazdkyňa sa ťažko zranila. Bez zranení z nehody vyviazol 43-ročný vodič Škody Kodiaq.

Následkom dopravnej nehody došlo v uvedenom úseku aj k škodovej udalosti ďalších dvoch vozidiel. Okolnosti dopravnej nehody, miera zavinenia a jej presná príčina sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.