Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Policajti vyšetrujú nehodu, pri ktorej zahynul 52-ročný Ružomberčan

Ilustračné foto. Foto: TASR/KR PZ v Nitre

Premávka na diaľnici D1 nebola obmedzená.

Ivachnová 29. februára (TASR) - Pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes ráno o 07.00 h v Ivachnovej v okrese Ružomberok, vyhasol život 52-ročného vodiča. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

Vodič pochádzajúci z Ružomberka viedol osobné motorové vozidlo Audi A8 po diaľnici D1 v smere od Ružomberka na Liptovský Mikuláš. Pri výjazde z diaľnice D1 na obce Partizánska Ľupča a Bešeňová z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom vľavo, zišiel z vozovky, kde narazil do stromov a následne do zvodidiel. "Pri dopravnej nehode utrpel vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 8500 eur," uviedol. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Príjazdová cesta z obce Bešeňová na diaľnicu D1 bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas priebežne uzatváraná. Policajti cestnú premávku riadili a usmerňovali. Premávka na diaľnici D1 nebola obmedzená.