Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Bratislavčan, ktorý pobodal muža vo Vrakuni, je už obvinený

Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Z obzvlášť závažného zločinu vraždy bol obvinený 42-ročný Marek K. z Bratislavy na základe zabezpečenej dôkaznej situácie.

Bratislava 7. mája (TASR) – Polícia vzniesla obvinenie v súvislosti so sobotňajším (6.5.) konfliktom dvoch mužov v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa, ktorý sa skončil tragicky. Z obzvlášť závažného zločinu vraždy bol obvinený 42-ročný Marek K. z Bratislavy.

Podľa bratislavského krajského policajného hovorcu Michala Szeiffa obvinenie bolo vznesené na základe zabezpečenej dôkaznej situácie. Ku konfliktu došlo v noci z piatka na sobotu (6.5.) pred jedným z domov na Domašskej ulici. Obvinený sa tu dostal do hádky s 34-ročným mužom.

"Hádka vyústila do fyzického konfliktu, počas ktorého obvinený s nožom poškodeného opakovane niekoľkokrát bodol do viacerých častí tela, následkom čoho utrpel poškodený muž úrazovo-krvácavý šok a zraneniam na mieste podľahol," opísal incident Szeiff.

Policajná hliadka krátko na to zadržala Mareka K. v jednom z bytov na Píniovej ulici v Bratislave. Možný motív jeho konania polícia nezverejnila. Bol zadržaný a umiestnený v cele policajného zaistenia. Policajný vyšetrovateľ spracoval návrh k podnetu na jeho väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.