Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Regióny

Polícia dohliadne na bezpečnosť cez Uprising, pripomína posilnenú MHD

Na snímke návštevníci 11. ročníka hudobného festivalu Uprising Reggae Festival na Zlatých pieskoch v Bratislave 25. augusta 2018. Foto: TASR - Jakub Kotian

Polícia účastníkom podujatia, ktoré potrvá do nedele (28.8.), pripomína možnosť využitia posilnených liniek mestskej hromadnej dopravy.

Bratislava 26. augusta (TASR) - Polícia dohliadne na bezpečnosť v súvislosti s festivalom Uprising, ktorý sa v piatok začína na bratislavských Zlatých pieskoch. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

"Policajti z radov poriadkovej a dopravnej služby budú dohliadať na verejný poriadok, bezpečnosť a v prípade potreby budú usmerňovať cestnú premávku v blízkosti tohto kultúrneho podujatia. Zároveň žiadame občanov, aby boli ohľaduplní, a aby sa riadili pokynmi polície," povedala hovorkyňa.

Polícia účastníkom podujatia, ktoré potrvá do nedele (28.8.), pripomína možnosť využitia posilnených liniek mestskej hromadnej dopravy. Dopravný podnik Bratislava vypraví okrem bežných nočných spojov aj mimoriadnu električku. Linka X bude premávať v sobotu a v nedeľu v čase od 3.00 do 5.00 h v intervale 30 minút po trase Zlaté piesky - Hlavná stanica.