Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Prešove

Ilustračné foto Foto: TASR

Svedkovia informácie môžu oznámiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.

Prešov 15. novembra (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v piatok 3. novembra krátko pred 17.00 h na ulici Arm. gen. Svobodu v Prešove. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Ako povedala, na vyznačenom a osvetlenom priechode pre chodcov došlo k zrážke osobného motorového vozidla značky Citroen C4 a chodkyne. "Po nehode sa 46-ročný vodič, ako aj 81-ročná chodkyňa podrobili dychovým skúškam, v oboch prípadoch boli výsledky negatívne. Neskôr sa ale žene zhoršil zdravotný stav, nasledujúci deň na následky zranení zomrela. Polícia v danom prípade vedie trestné stíhanie za prečin usmrtenia, preveruje a skúma všetky okolnosti tejto tragickej udalosti," uviedla Ligdayová.

Polícia žiada prípadných svedkov, ktorí by mali akékoľvek informácie k priebehu nehody, prípadne videozáznam z priebehu nehody, alebo sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste a vedeli by poskytnúť dôležité informácie, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 158 alebo 0961 803510. Svedkovia informácie môžu oznámiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.