Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia hľadá vodiča, ktorému sa v tuneli Sitina vysypal štrk

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala 23. mája 2016 o 9.31 h v bratislavskom tuneli Sitina. Vodičovi sa v tuneli v smere do Petržalky naklonil prívesný vozík, z ktorého sa na vozovku vysypal štrk (na snímke v pozadí). Foto: TASR KR PZ v Bratislave

Kvôli štrku, ktorý sa vysypal vodičovi z prívesu dnes predpoludním, bol asi na dve hodiny uzatvorený tunel Sitina v Bratislave.


Bratislava 23. mája (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes o 9.31 h v bratislavskom tuneli Sitina. Vodičovi sa v tuneli v smere do Petržalky naklonil prívesný vozík, z ktorého sa na vozovku vysypal štrk.

"Z dôvodu vysypania štrku došlo na cca dve hodiny k uzavretiu jazdného pruhu tunela. Vodič vozidla s prívesným vozíkom bezprostredne po udalosti z miesta s vozidlom odišiel," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Ako dodal, v tuneli nedošlo k zraneniu osôb, resp. k spôsobeniu škody na majetku.

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala 23. mája 2016 o 9.31 h v bratislavskom tuneli Sitina. Vodičovi sa v tuneli v smere do Petržalky naklonil prívesný vozík, z ktorého sa na vozovku vysypal štrk (na snímke). FOTO TASR - KR PZ v Bratislave
Foto: TASR -- KR PZ v Bratislave


"Svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase v uvedenom úseku priebeh a okolnosti tejto udalosti, ktoré by prispeli k jej objasneniu, resp. disponujú informáciami o vodičovi vozidla s prívesným vozíkom na záberoch, vyzývame, aby sa osobne prihlásili telefonicky na čísle 09610 32 555 alebo na bezplatnom čísle polície 158," uzavrel Szeiff.