Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Polícia hľadá ženu, ktorá by mohla objasniť krádež dámskeho oblečenia

Na snímke neznáma žena, ktorá by mohla pomôcť s objasnením krádeže v obchodnom centre na Ivanskej ceste v Bratislave. Foto: KR PZ v Bratislave

Podľa doterajších informácií mal doposiaľ neznámy páchateľ ešte 15. októbra podvečer odcudziť z jednej predajní bratislavského obchodného centra dámske nohavice a dámsku košeľu.

Bratislava 13. novembra (TASR) - Policajti v hlavnom meste v súvislosti s októbrovou krádežou v obchodnom centre na Ivanskej ceste v Bratislave pátrajú po neznámej žene a zároveň žiadajú verejnosť o pomoc pri jej stotožnení. Tá by podľa polície mohla pomôcť s objasnením skutku. TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa doterajších informácií mal doposiaľ neznámy páchateľ ešte 15. októbra podvečer odcudziť z jednej predajní bratislavského obchodného centra dámske nohavice a dámsku košeľu. Krádežou spôsobil škodu 199 eur.

"Akékoľvek informácie k totožnosti osoby, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," doplnil Szeiff.