Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Polícia pátra po J. Kušnierikovi z Vígľaša, nenastúpil do väzenia

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 28-ročnom Jánovi Kušnierikovi z Vígľaša. Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na číslo 158.

Zvolen 5. júla (TASR) – Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 28-ročnom Jánovi Kušnierikovi z Vígľaša. Sudca Okresného súdu vo Zvolene vydal na neho príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre zločin podielnictva. TASR o tom informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

"Hľadaný sa úmyselne vyhýba nástupu do výkonu trestu a skrýva sa na neznámom mieste. Pravdepodobne sa môže zdržiavať v obci Hriňová, časť Krivec, ale pohybovať sa môže aj po celom Slovensku," uviedla hovorkyňa s tým, že tento muž bol v minulosti obvinený aj z násilnej trestnej činnosti - úmyselného ublíženia na zdraví.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na číslo 158.