Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Regióny

Na daňovom úrade v Bratislave nahlásili bombu, išlo o poplašnú správu

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Do úradu na Ševčenkovej ulici v Bratislave boli vyslaní pyrotechnici a psovodi so služobnými psami na vyhľadávanie výbušnín.

Bratislava 24. novembra (TASR) - V priestoroch Daňového úradu na Ševčenkovej ulici v Bratislave dnes niekto krátko po 12.30 h nahlásil bombu. Na miesto boli vyslaní pyrotechnici a psovodi so služobnými psami na vyhľadávanie výbušnín. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Zo strany polície sú vykonávané vo vnútorných priestoroch všetky potrebné úkony, ktorých cieľom je preveriť pravdivosť uvedeného oznámenia," dodal Szeiff s tým, že hneď ako to bude možné, polícia bude o prípade bližšie informovať.

Oznámenie o bombe bolo poplašnou správou


V prípade ohlásenia bomby v priestoroch Daňového úradu na Ševčenkovej ulici v Bratislave išlo o falošný poplach. Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff, pyrotechnická prehliadka pravdivosť oznámenia nepotvrdila.

"Vyšetrovateľ už začal v tejto súvislosti stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy," dodal Szeiff.

Polícia prijala telefonické oznámenie krátko po 12.30 h. Na miesto boli vyslaní pyrotechnici a psovodi so služobnými psami na vyhľadávanie výbušnín.