Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Nehoda pri Klátovej Novej Vsi si vyžiadala život 40-ročného muža

Dopravná nehoda pri Klátovej Novej Vsi. Foto: TASR/KR PZ v Trenčíne

Vo vozidle sa nachádzala aj manželka vodiča, ktorá sa našťastie nezranila. Škodu policajti predbežne vyčíslili na asi 5000 eur.

Klátova Nová Ves 7. marca (TASR)- Život 40-ročného muža z Topoľčian si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v utorok (6.3.) dopoludnia pri Klátovej Novej Vsi v okrese Partizánske. TASR o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Podľa doterajších zistení 40-ročný Andrej jazdil na dodávke Renault Master smerom od obce Klátova Nová Ves na Bošany. Z doposiaľ nezistených príčin v pravotočivej zákrute zišiel s vozidlom mimo cesty do priekopy, kde sa prevrátil na strechu," opísala Antalová.

Po zrážke utrpel podľa nej vodič vážne zranenia, ktorým podľahol na mieste nehody. "Vo vozidle sa nachádzala aj manželka vodiča, ktorá sa našťastie nezranila. Škodu policajti predbežne vyčíslili na asi 5000 eur," doplnila.

Vodičovi odoberú krv na zistenie prítomnosti alkoholu pri súdnej pitve. Na mieste nehody bol aj súdny znalec z odboru cestná doprava. "V predmetnej veci bude začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Príčina a miera zavinenia tejto dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," dodala policajná hovorkyňa.