Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Regióny

Polícia obvinila muža, ktorý strieľal v bratislavskom Ružinove

Snímka z miesta streľby v bratislavskom Ružinove. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol umiestnený na psychiatrické oddelenie v jednej z bratislavských nemocníc.

Bratislava 25. októbra (TASR) - Polícia obvinila 55-ročného Igora F., ktorý v utorok (24. 10.) strieľal na Albrechtovej ulici v bratislavskom Ružinove, z útoku na verejného činiteľa. V súčasnosti je umiestnený na psychiatrickom oddelení v bratislavskej nemocnici. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

"Podľa doposiaľ zistených informácií obvinený po tom, ako poškodená žena zaklopala na vchodové dvere jeho bytu z dôvodu vykonávania úkonov do spisového materiálu, mal vystreliť z krátkej expanznej strelnej zbrane smerom na zem hneď vedľa poškodenej. Tá po streľbe utiekla na prízemie bytového domu," priblížila.

Polícia sa následne pokúšala dostať do mužovho bytu. Ten s ňou však nespolupracoval a zadržať sa ho podarilo po tom, ako sa pokúsil ujsť cez okno po lane. Následne ho eskortovali na policajné oddelenie. "Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol umiestnený na psychiatrické oddelenie v jednej z bratislavských nemocníc," dodala Šimunková.