Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

Polícia obvinila muža z krádeže bicykla a drogovej trestnej činnosti

Na snímke zatknutý muž. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Počas kontroly policajnou hliadkou 29-ročný Norbert K. dobrovoľne vydal v plastovom obale sušinu zelenej farby.

Bratislava 12. septembra (TASR) - Polícia obvinila 29-ročného Norberta K. z krádeže bicykla a z drogovej trestnej činnosti. Ku krádeži malo prísť v piatok (8. 9.) v Bratislave na Metodovej ulici pri nákupnom centre. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Obvinený podľa polície odcudzil bicykel, ktorý bol voľne odložený pri bratislavskom nákupnom centre. Počas kontroly policajnou hliadkou 29-ročný Norbert K. dobrovoľne vydal v plastovom obale sušinu zelenej farby. Trestné stíhanie sa začalo za "úmyselný prečin nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi a v jednočinnom súbehu za úmyselný prečin krádeže".

Následnou lustráciou sa zistilo, že obvinený dostal za obdobný skutok krádeže v predchádzajúcich 12 mesiacoch blokovú pokutu. "Ďalej bolo zistené, že Norbert bol za taký čin v predchádzajúcich 24 mesiacoch právoplatne odsúdený trestným rozkazom," podotkli policajti.

V dôsledku svojej činnosti a všetkých zistených informácií bol muž obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie s cieľom vykonania ďalších potrebných úkonov. "Včera (11. 9.) bol obvinený Norbert K. rozhodnutím sudcu Mestského súdu Bratislava I umiestnený do väzby," dodali.