Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

Vyhrážal sa so zbraňou v ruke, už čelí obvineniu

Ilustračné foto Foto: TASR

Obvinený muž dobrovoľne vydal krátku strelnú zbraň, pričom bol vlastníkom aj ďalšej strelnej zbrane, ktorú mu predbežne zaistili.

Turzovka 2. februára (TASR) - Policajti z Turzovky obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania 38-ročného muža z okresu Čadca, ktorý sa mal so zbraňou vyhrážať 58-ročnému mužovi. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová.

Doplnila, že obvinený muž sa mal v stredu (31. 1.) pred budovou súkromnej spoločnosti vyhrážať 58-ročnému mužovi. "Následne mal vybrať krátku strelnú zbraň, ktorou svoje vyhrážky voči mužovi zdôraznil," uviedla.

Obvinený muž podľa nej dobrovoľne vydal krátku strelnú zbraň, pričom bol vlastníkom aj ďalšej strelnej zbrane, ktorú mu predbežne zaistili. "Preverovaním bolo zistené, že muž má zbrane v legálnej držbe. K zraneniu osôb nedošlo. Poverený príslušník PZ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania," dodala krajská policajná hovorkyňa.