Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia pátra po dvoch nezvestných mladých mužoch

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestných mužoch oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č. 158 Foto: TASR

Tentoraz hľadá dvoch nezvestných Lučenčanov.

Lučenec 4. septembra (TASR) – Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, doposiaľ vykonaným pátraním a previerkami sa nezvestné osoby nepodarilo vypátrať.

Prvým nezvestným je 17-ročný Marián Bartoš z Veľkej Lúky vo Zvolenskom okrese. "Menovaný je nezvestný od 18. augusta, kedy o 15.45 h odišiel z krízového strediska v Lučenci v sprievode matky a späť sa už nevrátil," uviedla hovorkyňa. Marián Bartoš je vysoký približne 170 centimetrov, štíhlej postavy, má krátke čierne vlasy a hnedé oči.

Druhou nezvestnou osobou je 34-ročný Ľubomír Klimo z Lučenca. "V stredu 2. septembra v čase o 8.00 h odišiel z miesta trvalého bydliska a od uvedeného času nedal o sebe vedieť," priblížila Faltániová. Ľubormír Klimo meria 180 centimetrov, je štíhlej postavy, má modré oči a svetlé krátke vlasy.

"Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestných mužoch oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č. 158," uzavrela hovorkyňa.