Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Polícia pátra po dvoch svedkoch, ktorí by mohli pomôcť objasniť krádež

Polícia v Ružomberku vyšetruje trestný čin krádeže z 23. júla 2018. Doposiaľ neznámy páchateľ mal v ranných hodinách z miestneho mäsiarstva odcudziť kapsičku, v ktorej boli aj osobné doklady a peniaze. V súvislosti s týmto prípadom policajti žiadajú o pomoc pri stotožnení dvoch neznámych osôb (na snímke), ktorých svedectvo je dôležité a môže prispieť k objasneniu prípadu. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

V ukradnutej kapsičke boli osobné doklady, kľúče aj finančná hotovosť. Páchateľ spôsobil škodu v predbežnej výške 5000 eur.

Ružomberok 6. augusta (TASR) - Polícia v Ružomberku vyšetruje trestný čin krádeže z 23. júla tohto roku. Doposiaľ neznámy páchateľ mal v ranných hodinách z miestneho mäsiarstva odcudziť kapsičku, v ktorej boli aj osobné doklady a peniaze. V súvislosti s týmto prípadom policajti žiadajú o pomoc pri stotožnení dvoch neznámych osôb, ktorých svedectvo je dôležité a môže prispieť k objasneniu prípadu.

„V odcudzenej kapsičke boli osobné doklady, kľúče aj finančná hotovosť. Uvedeným konaním bola spôsobená škoda v predbežnej výške 5000 eur," informoval TASR žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Polícia v Ružomberku vyšetruje trestný čin krádeže z 23. júla 2018. Doposiaľ neznámy páchateľ mal v ranných hodinách z miestneho mäsiarstva odcudziť kapsičku, v ktorej boli aj osobné doklady a peniaze. V súvislosti s týmto prípadom policajti žiadajú o pomoc pri stotožnení dvoch neznámych osôb (na snímke), ktorých svedectvo je dôležité a môže prispieť k objasneniu prípadu.
Foto: TASR - KR PZ Žilina


Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie k totožnosti neznámych osôb oznámili na najbližší útvar Policajného zboru, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158.