Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Polícia pátra po I. Grigovi, M. Borošovi a A. Norovskom

Polícia pátra po 49-ročnom Antonovi Norovskom, ktorý pochádza z Jaslovských Bohuníc. Na muža vydal Okresný súd v Trnave príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. Bližší popis muža nie je známy. V Trnave 17. júla 2018. Foto: TASR - KR PZ Trnava

Okresný súd vydal príkaz zadržanie 51-ročného Ivana Grigu z Hlohovca. Polícia pátra aj po 37-ročnom Michalovi Borošovi z Dvorník a 49-ročnom Antonovi Norovskom z Jaslovských Bohuníc.

Trnava 17. júla (TASR) – Polícia pátra po hľadaných Ivanovi Grigovi, Michalovi Borošovi a Antonovi Norovskom z trnavského regiónu a žiada verejnosť o pomoc. Informovala o tom trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Polícia pátra po hľadanom Ivanovi Grigovi. Okresný súd Bratislava I vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu 51-ročného Ivana Grigu z Hlohovca.
Foto: TASR - KR PZ Trnava

Okresný súd Bratislava I vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu 51-ročného Ivana Grigu z Hlohovca. Hľadaný muž sa dlhodobo vyhýba nástupu výkonu trestu, v mieste svojho bydliska sa nezdržiava, úradné zásielky nepreberá. Je predpoklad, že sa pohybuje po celom území Slovenska. Vzhľadom na časový odstup môže byť podoba muža zmenená.
Polícia vyhlásila celoštátne pátranie po 37-ročnom Michalovi Borošovi z Dvorník v okrese Hlohovec.
Foto: TASR - KR PZ Trnava

Polícia vyhlásila celoštátne pátranie aj po 37-ročnom Michalovi Borošovi z Dvorník v okrese Hlohovec. Pátranie bolo po mužovi vyhlásené pred dvomi rokmi. V trestnom konaní je podozrivý z prečinu zanedbania povinnej výživy. Michal Boroš je štíhlej postavy, má tmavohnedé, na krátko ostrihané vlasy a modré oči. V mieste trvalého bydliska sa nezdržiava, zásielky nepreberá a jeho pobyt nie je známy. Aj v tomto prípade nie je vylúčený jeho pohyb na viacerých miestach Slovenska a Česka.

Polícia pátra aj po 49-ročnom Antonovi Norovskom, ktorý pochádza z Jaslovských Bohuníc. Na muža vydal Okresný súd v Trnave príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. Bližší popis muža nie je známy.

"Ak niekto hľadané osoby spoznal a pozná miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie môže oznámiť na policajnej linke 158," uviedla hovorkyňa.