Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Polícia pátra po Ľubomírovi Chrenkovi z Malej Čausy, má ísť do väzenia

Na archívnej snímke hľadaný Ľubomír Chrenko. Foto: KR PZ v Trenčíne

Ľubomír Chrenko je súčasne obvinený aj zo zločinu úverového podvodu v štádiu pokusu a zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov.

Malá Čausa 4. februára (TASR)- Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 35-ročnom Ľubomírovi Chrenkovi z Malej Čausy (okres Prievidza). Okresný súd v Prievidzi na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin krádeže, informovala v pondelok TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ľubomír Chrenko je súčasne obvinený aj zo zločinu úverového podvodu v štádiu pokusu a zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Muž je asi 180 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má krátke tmavohnedé vlasy a zelenomodré oči.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Prípadne sa môžu obrátiť na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Prievidza na telefónnom čísle 096127 3755 alebo priamo na Kriminálnu políciu v Prievidzi na telefónnom čísle 096127 3374. Občania nás môžu kontaktovať aj cez oficiálnu stránku na Facebooku formou súkromnej správy," vyzvala Antalová.