Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Pomôžte polícii nájsť lupiča z bratislavskej herne

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Strážcovia zákona v tejto súvislosti pátrajú po mužovi, ktorého v zdanlivý vek je približne 30 rokov. Je vysoký 170 centimetrov a štíhlej postavy.

Bratislava 25. júla (TASR) - Polícia vyšetruje okolnosti lúpežného prepadnutia herne na Osuského ulici v mestskej časti Bratislava – Petržalka. V tejto súvislosti sa obracia na verejnosť s prosbou o pomoc. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

"K lúpežnému prepadnutiu došlo dňa 24. júla v čase od 23.00 do 23.20 h. Podľa doterajších informácií neznámy páchateľ vošiel do priestorov herne, kde pod hrozbou použitia zbrane požadoval od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. Tá mu z obavy o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť v doposiaľ presne nezistenej výške," povedala Mihalíková.

Pri lúpežnom prepadnutí nikto neutrpel zranenie.

Strážcovia zákona v tejto súvislosti pátrajú po mužovi, ktorého v zdanlivý vek je približne 30 rokov. Je vysoký 170 centimetrov a štíhlej postavy. Oblečenú mal tmavú bundu s kapucňou, tmavé dlhé nohavice a na hlave čiernu kuklu s otvorom na očiach, ktoré si zakrýval tmavými slnečnými okuliarmi. Hovoril po slovensky s bratislavským akcentom.

"V tejto súvislosti vyzývame občanov na spoluprácu. Akékoľvek informácie o páchateľovi, jeho súčasnom pohybe či pobyte možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.