Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE JU? Pátrajú po mladistvej Nicole Hudákovej zo Záriečia

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 17-ročnej Nicole Hudákovej zo Záriečia v okrese Púchov. Nicolu naposledy videla jej matka 22. júla 2019 popoludní, keď odišla z domu. Odvtedy o sebe nedala nikomu vedieť, nie je známe ani miesto, kde by sa mohla nachádzať. Nicola Hudáková má zdanlivý vek 20 rokov. Je vysoká asi 174 centimetrov, štíhlej postavy. Má červeno-čierne dlhé rovné vlasy a hnedozelené oči. Naposledy mala na sebe oblečené biele tielko, na ktorom mala šedý sveter a čierne dlhé legíny. Obuté mala biele členkové tenisky. Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. V Trenčíne 19. júla 2019. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Nicola Hudáková má zdanlivý vek 20 rokov. Je vysoká asi 174 centimetrov, štíhlej postavy.

Záriečie 19. júla (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 17-ročnej Nicole Hudákovej zo Záriečia v okrese Púchov. Nicolu naposledy videla jej matka 22. júla popoludní, keď odišla z domu. Odvtedy o sebe nedala nikomu vedieť, nie je známe ani miesto, kde by sa mohla nachádzať. Informoval o tom v piatok TASR Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Nicola Hudáková má zdanlivý vek 20 rokov. Je vysoká asi 174 centimetrov, štíhlej postavy. Má červeno-čierne dlhé rovné vlasy a hnedozelené oči. Naposledy mala na sebe oblečené biele tielko, na ktorom mala šedý sveter a čierne dlhé legíny. Obuté mala biele členkové tenisky.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Prípadne ich môžu oznámiť na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Považská Bystrica na telefónnom čísle 096126 3755 alebo priamo na Kriminálnu políciu v Považskej Bystrici na telefónnom čísle 0961263370," vyzvala Antalová.