Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE HO? Pátrajú po Milanovi Bukvišovi z Dunajskej Stredy

Muža naposledy videli u sestry v Dunajskej Strede. Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

Nezvestný muž má zdanlivý vek okolo 45 rokov, je vysoký 172 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má hnedozelené oči a nakrátko ostrihané tmavohnedé prešedivené vlasy.

Dunajská Streda 10. októbra (TASR) - Polícia pátra po 49-ročnom Milanovi Bukvišovi z Dunajskej Stredy, ktorý je nezvestný od nedele 8. októbra. Ráno si odišiel kúpiť cigarety a už sa nevrátil, jeho dva mobilné telefóny sú nedostupné. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Muža naposledy videli u sestry v Dunajskej Strede. Jeho nezvestnosť prišiel na políciu nahlásiť otec," uviedla. Nezvestný muž má zdanlivý vek okolo 45 rokov, je vysoký 172 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má hnedozelené oči a nakrátko ostrihané tmavohnedé prešedivené vlasy. Pri odchode mal oblečené modré rifle, sivú mikinu a pravdepodobne tmavomodré športové tenisky. Ak niekto muža videl, prípadne má akékoľvek informácie o jeho súčasnom pobyte, môže kontaktovať políciu na bezplatnej telefónnej linke 158 alebo napísať polícii súkromnú správu na sociálnej sieti.