Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE HO? Polícia pátra po nezvestnom Romanovi Trstenovičovi

Polícia v Komárne žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom Romanovi Trstenovičovi. 23.8. 2023 Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Menovaný je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má čierne krátke vlasy, z boku prešedivené, a hnedé oči.

Komárno 23. augusta (TASR) - Polícia v Komárne žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom Romanovi Trstenovičovi. Ten ešte 12. augusta odišiel z miesta trvalého bydliska. "Povedal, že si potrebuje oddýchnuť a vyvetrať hlavu, a odvtedy sa svojim príbuzným neozval," uviedla polícia.

Nezvestný pri chôdzi používa francúzske barle, ktoré sú na vrchnej časti modré. Pri sebe mal doklady a mobilný telefón. "Menovaný je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má čierne krátke vlasy, z boku prešedivené, a hnedé oči. Na sebe mal tričko nezistenej farby, sivomodré nohavice, čierny ruksak a čierne tenisky značky Fila," informovala na sociálnej sieti polícia.

Ako pripomenula, v prípade akýchkoľvek informácií k pohybu alebo pobytu nezvestného Romana Trstenoviča je ich možné podať na telefónnom čísle 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo do súkromnej správy na sociálnej sieti Polícia SR - Nitriansky kraj.