Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Polícia pátra po P. Mihokovi, H. Kollárovi a M. Galbavom

Na snímke Henrich Kollár. Foto: KR PZ v Trnave

Okresný súd Trnava vydal príkaz na dodanie do väznice v Leopoldove na 47-ročného Petra Mihoka pre prečin zanedbania povinnej výživy a 45-ročného Henricha Kollára pre prečin krádeže.

Trnava 21. decembra (TASR) – Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadaných Petrovi Mihokovi, Henrichovi Kollárovi a Marošovi Galbavom.

Okresný súd Trnava vydal príkaz na dodanie do väznice v Leopoldove na 47-ročného Petra Mihoka pre prečin zanedbania povinnej výživy a 45-ročného Henricha Kollára pre prečin krádeže. Obaja Trnavčania sa v mieste trvalého bydliska nezdržiavajú a adresa ich súčasného pobytu nie je známa. Kollár je 171 - 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má modré oči a krátke hnedé vlasy.

Na snímke Peter Mihok.
Foto: KR PZ v Trnave


"Polícia vyhlásila pátranie aj po 42-ročnom Marošovi Galbavom z Hlohovca. Muž bol odsúdený za prečin zanedbania povinnej výživy a na základe príkazu súdu v Piešťanoch má byť hľadaný umiestnený do výkonu trestu," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová. Galbavý má hnedé krátke vlasy, hnedé oči a je silnejšej postavy.

Na snímke Maroš Galbavý.
Foto: KR PZ v Trnave


Kto hľadané osoby spoznal a pozná miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie o nich môže zavolať na linku 158. Informácie možno zaslať aj prostredníctvom facebookovej stránky Polícia Slovenskej republiky cez súkromnú správu.