Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Bratislavská polícia pátra po mužovi, ktorý sa vyhrážal dievčaťu

Ilustračná snímka Foto: TASR/Michal Svítok

Neznámy sa mal 5. mája okolo 22.15 h vyhrážať 17-ročnému dievčaťu na zastávke MHD Stromová v Bratislave. Po vystúpení na zastávke muž chytil jednu z dievčat za bundu a zakričal, aby stála.

Bratislava 22. júla (TASR) - Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po totožnosti muža, ktorý je podozrivý z nebezpečného vyhrážania. Neznámy sa mal 5. mája v čase okolo 22.15 h vyhrážať 17-ročnému dievčaťu na zastávke MHD Stromová v Bratislave.

"Po vystúpení na zastávke muž chytil jednu z dievčat za bundu v oblasti chrbtovo–krčnej a zakričal: stojte! Mladistvá po otočení spozorovala v rukách muža predmet pripomínajúci krátku strelnú zbraň, muž sa však rozbehol smerom na ulicu Jaskov rad," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. K zraneniu osôb ani k spôsobeniu majetkovej škody nedošlo.

Išlo o muža vo veku približne 25 rokov. Bol strednej postavy a mal krátke vlasy. Na sebe mal čierne oblečenie, na nohách tenisky v bielo-čiernej farbe s bielym nápisom. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu osoby, treba oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.