Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Pomôžte polícii identifikovať muža, ktorý vylúpil banku na Galvaniho

Zlodeja zachytila bezpečnostná kamera, zábery z ktorej polícia zverejnila. V Bratislave 11. septembra 2017. Foto: FOTO TASR - KR PZ Bratislava

Pobočku vylúpil maskovaný muž na čiernej motorke.

Bratislava 11. septembra (TASR) - Polícia sa obracia na verejnosť v súvislosti s minulotýždňovým lúpežným prepadnutím pobočky banky na Galvaniho ulici v Bratislave. Pobočku vylúpil maskovaný muž na čiernej motorke.

Doposiaľ polícii neznámy páchateľ ozbrojený pištoľou si z banky odniesol minulý piatok (8.9.) popoludní približne 20.000 eur. Po lúpeži odišiel ma čiernej motorke na neznáme miesto po Studenej ulici v smere na Zlaté piesky, informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. K zraneniu osôb nedošlo.

Polícia sa v tejto súvislosti snaží získať informácie o mužovi strednej postavy, ktorý je vysoký približne 165 cm. Oblečené mal sivo-čierne nohavice, tmavú bundu, čiernu motorkársku prilbu. Zachytila ho bezpečnostná kamera, zábery z ktorej polícia zverejnila.

Akékoľvek informácie, ktoré by prispeli k stotožneniu páchateľa, môže verejnosť poskytnúť na bezplatnom čísle polície 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.