Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Pri Šoporni sa vo štvrtok zrazilo 11 áut, nikto sa nezranil

Dopravní policajti zasahovali pri reťazovej nehode na rýchlostnej ceste R1 pri Šoporni v okrese Galanta, ktorá sa stala vo štvrtok 16. novembra 2017 približne o 17.30 h. Ako TASR informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, zrazilo sa tu 11 vozidiel v smere na Nitru. Foto: TASR/KR PZ Trnava

Reťazová nehoda spôsobila niekoľkokilometrové kolóny.

Šoporňa 17. novembra (TASR) - Na rýchlostnej ceste R1 pri Šoporni, v smere na Nitru, sa vo štvrtok (16.11.) podvečer zrazilo 11 vozidiel. Vodiči nedodržali bezpečnú vzdialenosť. Polícia na nich apeluje, aby si na to dávali pozor.

"Pri zrážkach sa nikto nezranil, policajti alkohol u vodičov nezistili," uviedla trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Reťazová nehoda spôsobila niekoľkokilometrové kolóny. Policajti usmerňovali dopravu viac ako tri hodiny.

"Polícia apeluje na vodičov, aby pri jazde nepodceňovali dostatočné vzdialenosti a jazdili tak, aby dokázali primerane a včas zareagovať na vzniknutú situáciu. Najmä na rýchlostných cestách a diaľniciach môže mať aj menšia kolízia fatálne následky," zdôraznila Linkešová.