Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Policajti vyšetrujú smrť ženy v Senci

Ilustračné foto Foto: TASR
Bratislava 10. apríla (TASR) - Polícia 9. apríla krátko po 22.34 h prijala oznámenie, že v jednom z rodinných domov na námestí SNP v Senci došlo k potýčke medzi mužom a ženou.

Po príchode policajtov na miesto sa v rodinnom dome nachádzal 54-ročný muž a 52-ročná žena, obaja zo Senca. Osoby javili známky opitosti. Policajtom uviedli, že v jednej z miestností sa nachádza žena, ktorá nejaví známky života.

Hliadka skontrolovala životné funkcie ženy a privolala rýchlu zdravotnícku pomoc. Zdravotnícky personál na mieste konštatoval smrť 58-ročnej Senčanky a na miesto sa dostavil obhliadajúci lekár. Podľa doterajších zistení žena utrpela bodné poranenie v oblasti hrudníka. Príčiny jej smrti bude možné určiť až na základe vykonanej pitvy.

Ženu spolu s mužom, ktorí sa v dome nachádzali, policajti zadržali a eskortovali na príslušné policajné oddelenie.
"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva v Senci už začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. V súčasnosti prebiehajú potrebné procesné úkony. Hneď ako to bude možné, poskytne polícia ďalšie informácie," uviedla pre TASR bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Policajti našli v rodinnom dome dve osoby pod vplyvom alkoholu. Policajtom uviedli, že v jednej z miestností je žena, ktorá nejavá známky života.