Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia pátra po 16-ročnej T. Chochelovej, je závislá od alkoholu

Polícia pátra po 16-ročnej Tímei Chochelovej, bytom Ružomberok, Biely Potok. T.Chochelová odišla ešte koncom septembra 2017 zo zariadenia Komunita Ľudovítov, stredisko Poloma v Krupine, odvtedy sa zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ nepodala o sebe žiadne informácie. Foto: TASR - polícia

T. Chochelová je vysoká 165 cm, silnejšej postavy, má tmavohnedé vlasy, ktoré nosí zopnuté do vrkoča.

Zvolen 17. októbra (TASR) - Polícia pátra po 16-ročnej Tímei Chochelovej, bytom Ružomberok, Biely Potok. T.Chochelová odišla ešte koncom septembra 2017 zo zariadenia Komunita Ľudovítov, stredisko Poloma v Krupine, odvtedy sa zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ nepodala o sebe žiadne informácie.

T. Chochelová je vysoká 165 cm, silnejšej postavy, má rovné tmavohnedé vlasy, ktoré nosí zopnuté do vrkoča. Oči má tmavohnedej farby, ľavé oko jej ubieha do strany.

Pri odchode zo zariadenia mala na sebe oblečenú čiernu mikinu na zips s kapucňou značky Adidas, tmavomodré úzke nohavice roztrhnuté na kolene, obuté mala tmavé tenisky s výraznými ružovými šnúrkami zn. Reebok. Nezvestná je závislá od alkoholu.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č. 158.