Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

BEZ HANBY: Traja muži kradli v potravinách v Hlohovci a Dvorníkoch

Na základe záznamov z kamier polícia stotožnila všetkých troch podozrivých. Dvoch sa podarilo zadržať, tretí obvinený sa zatiaľ pohybuje po slobode. Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Na základe záznamov z kamier polícia stotožnila všetkých troch podozrivých. Dvoch sa podarilo zadržať, tretí obvinený sa zatiaľ pohybuje po slobode. 

Dvorníky 25. septembra (TASR) - Polícia obvinila troch mužov z pokračujúceho prečinu krádeže. V pondelok 17. septembra po 14. hodine prišli spoločne na aute Peugeot Expert do predajne potravín v Dvorníkoch v okrese Hlohovec. Do športovej tašky, ktorú mali so sebou, začali nakladať rôzny tovar, následne bez zaplatenia odišli. Krádežou spôsobili spoločnosti škodu viac ako 126 eur. Následne sa všetci traja presunuli do Hlohovca, do predajne na Fraštackej ulici. Informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

"Aj tu naložili do športovej tašky rôzne potraviny, cukrovinky a cigarety a kým jeden zabával predavačku, ostatní bez zaplatenia odišli. Rovnakej spoločnosti spôsobili škodu vyššiu ako 302 eur," pokračovala Kredatusová.

Na základe záznamov z kamier polícia stotožnila všetkých troch podozrivých. Dvoch sa podarilo zadržať, tretí obvinený sa zatiaľ pohybuje po slobode. "Peter vo veku 29 rokov a 38-ročný Tomáš z Trnavy, obaja v minulosti trestaní, boli na základe príkazu sudcu už dodaní do väzby," dodala hovorkyňa. Po 21-ročnom Trnavčanovi polícia pátra. V prípade uznania viny im môže hroziť odňatie slobody až do troch rokov.