Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Cestujúci, na takéto zmeny si dajte pozor v doprave

Ilustračné foto. Foto: TASR/František Iván

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenie na ceste I/59 v Ružomberku. Vlaky na trati Poprad-Starý Smokovec zas nahradia autobusy.

Ružomberok 24. apríla (TASR) - Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenie na ceste I/59 v Ružomberku. Od dnešného dňa pokračuje v mestskej časti Biely Potok výmena mostného záveru. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

"Počas veľkonočných sviatkov boli práce prerušené. Od dnešného dňa je v tomto úseku premávka vedená prostredníctvom cestnej svetelnej signalizácie do voľného jazdného pruhu," uviedol krajský policajný hovorca.

Doplnil, že polícia žiada vodičov motorových vozidiel o zvýšenú pozornosť v tomto úseku, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie dočasného dopravného značenia.

Vlaky na trati Poprad-Starý Smokovec nahradia autobusy



Na trati Tatranských elektrických železníc (TEŽ) sú oddnes do piatku 28. apríla naplánované výlukové práce. Vlaky medzi stanicami Poprad-Tatry a Starý Smokovec každý deň v čase od 7.20 do 16.50 h nebudú premávať. Nahradia ich autobusy, uvádza sa na internetovej stránke mesta Poprad.

Náhradná autobusová doprava bude zastavovať pri stanici Poprad-Tatry pred budovou pošty, vľavo pred východom zo spodnej haly železničnej stanice, ďalej na zastávkach SAD vo Veľkom Slavkove pri kostole, v Novej Lesnej na hlavnej ceste a Pod Lesom pri základnej škole.

V Dolnom Smokovci bude autobus zastavovať pri budove železničnej zastávky a v Starom Smokovci na hlavnej autobusovej zastávke.