Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

V blízkosti Hodžovho námestia v Bratislave došlo k nehode štyroch áut

Ilustračná snímka. Foto: KR PZ Banská Bystrica

Celková škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na približne 9000 eur. Presné príčiny, ako aj okolnosti, ktoré nehode predchádzali, sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania.

Bratislava 30. júna (TASR) - V blízkosti podjazdu na Hodžovom námestí došlo dnes krátko pred 15.00 h k dopravnej nehode štyroch áut.

"Podľa doterajších informácií pri výjazde z podjazdu sa 63-ročný vodič osobného motorového vozidla značky Mazda pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla, neprispôsobil jazdu a následne došlo k nárazu do radu v kolóne stojacich osobných motorových vozidiel značky Škoda Fabia, Octavia a Felicia." Pre TASR to uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Ako ďalej spresnil, nárazom utrpeli dve osoby nachádzajúce sa vo vozidle Škoda Fabia ľahké zranenia, s ktorými boli prevezené na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. Požitie alkoholu dychovou skúškou u vodičov nezistili.

"Celková škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na približne 9000 eur. Presné príčiny, ako aj okolnosti, ktoré nehode predchádzali, sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania," dodal hovorca.