Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Pre protestnú cyklojazdu musia Bratislavčania počítať s obmedzeniami

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Polícia vyzýva vodičov, aby rešpektovali pokyny polície, mestskej polície, ako aj organizátorov protestnej cyklojazdy. Pokiaľ je to možné, odporúča vodičom na prejazd použiť inú trasu.

Bratislava 21. marca (TASR) - Polícia upozorňuje vodičov v Bratislave na dopravné obmedzenia v stredu podvečer v súvislosti s protestnou jazdou cyklistov, ktorú organizuje občianske združenie Cyklokoalícia.

"V čase asi od 17.00 do 19.00 h bude čiastočne obmedzená osobná doprava na Námestí Ľudovíta Štúra, Mostovej ulici, Rázusovom nábreží a Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková.

Polícia vyzýva vodičov v Bratislave, aby rešpektovali pokyny polície, mestskej polície, ako aj organizátorov protestnej cyklojazdy. Pokiaľ je to možné, odporúča vodičom na prejazd použiť inú trasu.

Protestná cyklojazda sa začína v stredu o 17.00 h na Námestí Ľudovíta Štúra. Odtiaľ sa cyklisti po ceste presunú k Mostu Lafranconi, kde sa otočia a budú smerovať naspäť do centra mesta. Cyklokoalícia chce aj týmto spôsobom vyjadriť nesúhlas s novovytvorenou zónou zmiešaného pohybu na promenáde medzi Mostom SNP a Mostom Lafranconi v Bratislave.