Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Regióny

Polícia v Novom Meste pátra po nezvestnom 15-ročnom Patrikovi

Patrik zdanlivo vyzerá na 17 rokov. Je 180 cm vysoký, štíhlej postavy. Má hnedé rovné vlasy a hnedé oči. Oblečené mal na sebe biele tričko s krátkym rukávom, modré rifle, mikinu s kapucňou čiernej farby s bielymi vzormi. Obuté mal farebné tenisky. Foto: TASR

Patrik Černák odišiel 23. októbra z podnájmu v Novom Meste nad Váhom na neznáme miesto. Mal oblečené biele tričko, modré rifle a čiernu mikinu.

Bratislava 26. októbra (TASR) - Policajti z Nového Mesta nad Váhom žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 15-ročnom Patrikovi Černákovi, narodenom 18. mája 1997, z Myjavy. Pre TASR to uviedla trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Matka oznámila nezvestnosť svojho syna Patrika. Menovaný je nezvestný od 23. októbra od 13.00 h, kedy odišiel z podnájmu v Novom Meste nad Váhom, kde žije spolu so svojou matkou, na doposiaľ neznáme miesto," dodala. Matka tvrdí, že Patrik ešte nikdy neodišiel z domu bez toho, aby sa jej neozval, kde je. Do dnešného dňa však nepodal o sebe žiadnu správu a nie je známe miesto jeho súčasného pobytu.

Patrik zdanlivo vyzerá na 17 rokov. Je 180 cm vysoký, štíhlej postavy. Má hnedé rovné vlasy a hnedé oči. Oblečené mal na sebe biele tričko s krátkym rukávom, modré rifle, mikinu s kapucňou čiernej farby s bielymi vzormi. Obuté mal farebné tenisky.