Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V Seredi prebehla razia proti drogám

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

V meste podľa informácií na stránke Policajného zboru zasahovala takmer stovka policajtov za pomoci príslušníkov pohotovostných policajných útvarov z Trnavy, Trenčína, Nitry a Žiliny.

Sereď 16. októbra (TASR) - Spolu 16 domových prehliadok v sociálnych bytoch vykonala polícia počas zásahu v Seredi v pondelok (15.10.). Rozsiahla akcia bola zameraná na odhalenie drogovej trestnej činnosti.

V meste podľa informácií na stránke Policajného zboru na sociálnej sieti zasahovala takmer stovka policajtov za pomoci príslušníkov pohotovostných policajných útvarov z Trnavy, Trenčína, Nitry a Žiliny. Polícia počas akcie zadržala 14 podozrivých osôb, z nich štyri zostali v zadržaní a desať bolo následne prepustených na slobodu. Zadržané a umiestnené v celách policajného zaistenia zostali tri ženy vo veku 29, 55 a 57 rokov a jeden 33-ročný muž.

Polícia zaistila biely a hnedý kryštalický materiál s podozrením, že ide o heroín a pervitín. Zaistené látky sa podrobia expertíznemu skúmaniu. Pre podozrenie z prechovávania a dílerstva drog bolo začaté trestné stíhanie z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.