Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Za nehodou na moste Lafranconi bude pravdepodobne nepozornosť vodiča

Na snímke zdemolované policajné auto po havárii na Moste Lafranconi v smere do Petržalky v Bratislave 2. februára 2016. Foto: TASR

Vyplýva to z predbežných výsledkov policajného šetrenia.


Bratislava 3. februára (TASR) - Pred dopravnou nehodou, ku ktorej došlo v utorok (2.2.) na bratislavskom Moste Lafranconi, sa vodič kamióna zrejme nevenoval plne jazde.

Vyplýva to z predbežných výsledkov policajného šetrenia, podľa ktorých vodič kamióna pri preraďovaní z ľavého jazdného pruhu do pravého narazil do odstaveného policajného auta a vozidla BMW.

Policajná hliadka zastavila osobné auto z dôvodu podozrenia zo spáchania priestupku, pričom boli použité zvláštne výstražné svetelné a doplňujúce zvukového znamenia, ktoré boli počas celej doby trvania cestnej kontroly zapnuté.

"Miesto zastavenia vozidla bolo vzhľadom na dennú dobu a nezníženú viditeľnosť prehľadné. Kontrolované motorové vozidlo, ako aj vozidlo hliadky PZ bolo v cestnej premávke viditeľné," uviedla Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Dvaja policajti utrpeli pri nehode ťažké zranenia.