Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Vyšetrovanie krádeže hodiniek za pol milióna eur pokračuje

Na snímke klenotníctvo v centre hlavného mesta, do ktorého neznámy páchateľ vrazil autom a odniesol si hodinky v celkovej hodnote približne 500.000 eur v Bratislave 8. januára 2018. Foto: TASR - Dano Veselský

Bratislava 30. októbra (TASR) – Polícia pokračuje vo vyšetrovaní krádeže, pri ktorej neznámy páchateľ narazil autom do klenotníctva v Bratislave a ukradol z neho hodinky v hodnote približne 500.000 eur. Obvinenie zatiaľ nevzniesla. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Vyšetrovanie v súčasnosti aj naďalej pokračuje, pričom vo veci sa vykonávajú všetky potrebné úkony v zmysle zákona. Obvinenie voči konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo," uviedol pre TASR hovorca.

Podľa doterajších informácií narazil doposiaľ neznámy páchateľ začiatkom januára motorovým vozidlom do klenotníctva na Panskej ulici v Bratislave. Následne z jeho vnútorných priestorov odcudzil viacero stojanov s hodinkami v celkovej hodnote viac ako 500.000 eur a odišiel na neznáme miesto.