Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia vyšetruje násilnú smrť 83-ročného muža

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Jeho telo našli v pondelok 29. júna v dome na Štúrovej ulici. Vyšetrovateľ na mieste vykonal obhliadku za účasti súdneho lekára a za účelom zistenia presnej príčiny smrti nariadil vykonať súdnu pitvu.

Kokava nad Rimavicou 30. júna (TASR) - Polícia vyšetruje násilnú smrť 83-ročného muža z obce Kokava nad Rimavicou. Jeho telo našli v pondelok 29. júna v dome na Štúrovej ulici. Vyšetrovateľ na mieste vykonal obhliadku za účasti súdneho lekára a za účelom zistenia presnej príčiny smrti nariadil vykonať súdnu pitvu.

"Vyšetrovateľ v Lučenci začal v pondelok 29. júna trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia, avšak dnes vzhľadom na výsledky správy zo súdneho lekárstva došlo k zmene v právnej kvalifikácii. Vec prevzala vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, ktorá bude prípad vyšetrovať ako zločin vraždy," uviedla k prípadu banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Polícia má v tomto prípade zadržaného podozrivého muža, avšak vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nie je možné poskytnúť bližšie informácie.