Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Polícia žiada o pomoc svedkov augustovej nehody v tuneli Stratená

Ilustračné foto. Foto: TASR/Milan Drozd

K tragickej nehode na ceste I/67 v tuneli v obci Stratená došlo 4. augusta okolo 15.45 h.

Stratená 21. augusta (TASR) – Polícia žiada o pomoc svedkov tragickej nehody v tuneli Stratená v okrese Rožňava, pri ktorej začiatkom augusta prišiel o život 50-ročný český motocyklista. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

"Žiadame svedkov uvedenej dopravnej nehody, ktorí v uvedenom čase prechádzali spomenutým úsekom, respektíve videli jej priebeh, prípadne disponujú videozáznamom alebo inými relevantnými informáciami, aby sa prihlásili osobne na odbore kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Rožňave," uviedla Ivanová. Ako dodala, verejnosť môže políciu v súvislosti s nehodou kontaktovať aj na telefónnych číslach 0961 733 642 a 158 alebo prostredníctvom sociálnej siete.

K tragickej nehode na ceste I/67 v tuneli v obci Stratená došlo 4. augusta okolo 15.45 h. Motocyklista z Česka z doposiaľ nezistených dôvodov prešiel do protismeru, kde sa sa čelne zrazil s protiidúcim vozidlom značky Ford Tranzit. Pri nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.