Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Krádež v Nitre ako z filmu: Zlodej sa spustil do predajne po lane

Ilustračné foto Foto: TASR

V plechovej konštrukcii strechy vystrihol dieru a po lane sa spustil do predajne, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Nitra 25. októbra (TASR) – Zatiaľ neznámy páchateľ vykradol predajňu s elektrotechnikou v jednom z nitrianskych obchodných centier. V plechovej konštrukcii strechy vystrihol dieru a po lane sa spustil do predajne, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Lúpež sa stala v noci z nedele 23. októbra na pondelok 24. októbra.

Podľa jej ďalších slov zlodej odcudzil z predajne mobilné telefóny, tablety, strojčeky na holenie a strihanie vlasov a fény. Škoda spôsobená krádežou bola predbežne vyčíslená na takmer 14.000 eur, škoda spôsobená poškodením strechy zatiaľ vyčíslená nebola. "Na mieste bola vykonaná obhliadka, pri ktorej boli zaistené stopy. Tie boli zaslané na expertízu," povedala Bruchterová. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre zločin krádeže a poškodzovanie cudzej veci.