Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Pomôžte nájsť 17-ročnú Ivanu zo Strelník, z brigády sa domov nevrátila

Banskobystrická polícia pátra po nezvestnej 17-ročnej Ivane Predajnianskej (na snímke) z obce Strelníky v okrese Banská Bystrica. Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica

Nezvestné dievča je vysoké 155 centimetrov, štíhlej postavy, má čierne rovné vlasy po plecia.

Banská Bystrica 4. marca (TASR) – Banskobystrická polícia pátra po nezvestnej 17-ročnej Ivane Predajnianskej z obce Strelníky v okrese Banská Bystrica. Nezvestná je od 25. februára, kedy o 13.15 h odišla z miesta trvalého bydliska autobusom do Banskej Bystrice s tým, že ide na brigádu a večer sa vráti domov. Tam sa však už nevrátila, zdržiava sa na neznámom mieste a nepodáva o sebe žiadne správy.

Ako dnes TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, mladistvá Ivana sa môže pohybovať v nákupných centrách, kde je voľný prístup na internet - wifi zóny, autobusových a železničných staniciach.

Nezvestné dievča je vysoké 155 centimetrov, štíhlej postavy, má čierne rovné vlasy po plecia, hnedé oči, nosí dioptrické okuliare s čiernym hrubým rámom. Naposledy mala oblečenú ružovú bundu s kapucňou a jemnou sivou potlačou v tvare kvetov, čierne rifle úzkeho strihu, rovnakej farby pletenú čiapku, kožené topánky aj ruksak.

"Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania 158," dodala hovorkyňa.