Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

POMÔŽTE POLÍCII: Táto žena chcela z ukradnutej karty vybrať peniaze

Na snímke žena, po ktorej pátra polícia. Foto: Teraz.sk

Krádež sa stala 3. októbra 2015.

Bratislava 11. februára (Teraz.sk) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po žene, ktorá sa začiatkom októbra minulého roku pokúsila vybrať peniaze z bankomatu prostredníctvom ukradnutej bankomatovej karty. Teraz.sk o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Skutok sa stal 3. októbra 2015 krátko po jedenástej hodine, kedy 54-ročná žena zistila v jednej z kaviarní v obchodnom centre na Štefánikovej ulici v Nitre, že jej chýba peňaženka. Mala v nej podľa polície hotovosť 130 eur a rôzne zľavové a platobné karty.

"Už o pár minút po krádeži sa neznáma žena pokúsila z platobných kariet vybrať v bankomate hotovosť. Pri viacerých pokusoch však zadala nesprávny PIN kód. Kamera bankomatu zachytila osobu, ktorá sa pokúšala peniaze vybrať," objasňuje Čuháková.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po totožnosti osoby na záberoch. Akékoľvek informácie k totožnosti, pobytu alebo pohybu tejto osoby je možné podať polícii na telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare.