Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Popradské deti si jarné prázdniny môžu spestriť v CVČ

Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš

Herne budú môcť denne bezplatne navštíviť od 10.00 do 12.00 h a popoludní od 14.00 do 16.00 h. Do CVČ nie je potrebné sa prihlasovať dopredu.

Poprad 14. februára (TASR) – Počas jarných prázdnin pripravilo Centrum voľného času (CVČ) v Poprade na každý deň v týždni (15.-19.2.) aktivity pre deti. Budú mať športový alebo zábavný charakter. Informoval o tom mestský úrad.

"Deti sa môžu tešiť na tvorivé dielne, 'prázdniny v pohybe' - stolný tenis, florbal, môžu si prísť zacvičiť na trampolíne či zahrať sa s fitloptami. Pripravili sme aj súťaž v spoločenských hrách - domino maratón, prípadne sa deti môžu naučiť hrať discgolf. Máme na to koše, taniere, využitie ihriska závisí od počasia. Začiatky tejto hry vieme absolvovať vo vnútorných priestoroch," uviedla riaditeľka CVČ Drahomíra Gavurová. 

Keďže v minulosti nebol veľký záujem o klasický mestský tábor, CVČ sa rozhodlo v tomto roku pre formu jednotlivých podujatí. Najmä chlapci majú veľký záujem o športové aktivity ako stolný tenis či florbal. Najpočetnejšia veková kategória, ktorá zamestnáva pracovníkov CVČ, sú deti od desať do 14 rokov, prísť však samozrejme môžu aj mladšie deti.

Herne budú môcť denne bezplatne navštíviť od 10.00 do 12.00 h a popoludní od 14.00 do 16.00 h. Do CVČ nie je potrebné sa prihlasovať dopredu. Informácie možno nájsť na webovej stránke www.cvc-poprad.sk, ako aj na výveske CVČ, ktoré sídli na Ulici mládeže.