Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

Poslanci v Bratislave schválili zmeny v dozorných radách spoločností

Na archívnej snímke Lucia Štasselová. Foto: TASR Michal Svítok

V obchodnej spoločnosti MKK Grössling sa funkcie členky dozornej rady vzdala Lucia Plaváková, ako nová členka nastúpi Lucia Štasselová.

Bratislava 26. októbra (TASR) - Mesto Bratislava vymenilo svojich zástupov v dozorných radách obchodných spoločností a organizácií s majetkovou účasťou hlavného mesta. Ide o Dopravný podnik Bratislava (DPB), Bratislavskú spoločnosť pre správu majetku, Bratislavskú organizáciu bývania, MKK Grössling, Odvoz a likvidáciu odpadu (OLO), Mestské centrum Stará Tržnica. Vo štvrtok to odsúhlasili bratislavskí mestskí poslanci.

V DPB sa funkcie člena dozornej rady vzdal Oskar Dvořák, zástupcom hlavného mesta v obchodnej spoločnosti sa stal Adam Sarlós. V spoločnosti Bratislavská spoločnosť pre správu majetku sa funkcie členky dozornej rady vzdala Dana Kleinert, nahradí ju Monika Ďurajková. V neziskovej organizácii Bratislavská organizácia bývania sa vzdal funkcie člena dozornej rady Dávid Dej, zástupcom hlavného mesta bude Igor Polakovič.

V obchodnej spoločnosti MKK Grössling sa funkcie členky dozornej rady vzdala Lucia Plaváková, ako nová členka nastúpi Lucia Štasselová. V obchodnej spoločnosti OLO skončil ako člen dozornej rady Michal Sabo, namiesto neho nastúpi Jakub Kuruc. Plaváková a Sabo sa zároveň vzdali funkcie členov správnej rady Mestského centra Stará Tržnica, zástupcami hlavného mesta budú Petra Hudáková a Igor Polakovič.