Regióny

Na pošte v Petržalke sa z listovej obálky vysypal biely prášok

TASR, 15. februára 2016 10:04, aktualizované 15. februára 12:15

Polícia prijala oznámenie o udalosti po 08.00 h.

Ilustračné foto Foto: TASR/Martin Baumann
Bratislava 15. februára (TASR) - Policajti spolu s hasičmi dnes ráno zasahovali na pošte na Vlasteneckom námestí v Petržalke. Z listovej zásielky sa tam vysypal podozrivý biely prášok. Polícia prijala oznámenie o udalosti po 08.00 h.

Výsledok analýzy

Polícia už pozná predbežný výsledok analýzy bieleho prášku, ktorý sa dnes vysypal z listovej zásielky na pošte na Vlasteneckom námestí v bratislavskej Petržalke. Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff informoval, že doterajšia analýza nedokázala prítomnosť Bacillus anthracis.

"V správe, ktorú má polícia k dispozícii, to uviedol Úrad verejného zdravotníctva SR," spresnil Szeiff. Polícia dnes ráno po 08.00 h prijala oznámenie, že v priestoroch pošty na Vlasteneckom námestí v Petržalke sa z listovej obálky vysypal podozrivý biely prášok. "Na miesto boli okrem policajtov vyslaní aj hasiči, ktorí prášok zaistili do špeciálneho kontajnera," informoval Szeiff.
Zdielať článok na FacebookPáči sa mi TERAZ.SK na facebooku
Staňte sa fanúšikom a sledujte dôležité správy priamo na FB

Najnovšie články v rubrike

dnes 17:41

Vodári naďalej rokujú s rakúskymi obcami o predĺžení spolupráce
Ponuka, ktorú predložila Bratislavská vodárenská spoločnosť, je podľa vyjadrenia člena obecného zastupiteľstva v Kittsee Waltera Rinaldu z ekonomického hľadiska priaznivejšia než iné alternatívy.

sk
dnes 17:02

FOTO:Na fašiangy do Žiliny prišlo 16 súborov zo Slovenska
Masky tradične vyrazili od mestského úradu na Mariánske námestie, prešli Farskou uličkou až po Národnú ulicu. audio

sk
dnes 16:55

Hurbanovo spustilo vlastnú mobilnú aplikáciu
Aplikácia prinesie lepšie spojenie s obyvateľmi a obyvateľom zase aktuálne informácie o dianí v meste.

sk

Najčítanejšie Regióny

Téma TASR





Používaním stránok TERAZ.SK súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.

Viac