Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

POZNÁTE OSOBY NA FOTKE? Polícia pátra po zlodejovi mobilu

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po zlodejovi, ktorý kradol v jednej z predajní banskobystrického obchodného centra. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Neznámy muž ešte koncom októbra z pracovného stola v predajni s elektronikou ukradol voľne položený mobilný telefón iPhone 6 plus čiernej farby.

Banská Bystrica 10. novembra (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po zlodejovi, ktorý kradol v jednej z predajní banskobystrického obchodného centra.

Ako v piatok informovala Petra Kováčiková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, neznámy muž ešte koncom októbra z pracovného stola v predajni s elektronikou ukradol voľne položený mobilný telefón iPhone 6 plus čiernej farby, SN: F2LNJ0S4G5QQ, IMEI: 354378062992468.

Pre vlastníka telefónu, ktorým je spoločnosť z Bratislavy, vznikla krádežou škoda vo výške viac ako 670 eur. "Žiadame všetkých, ktorí by vedeli podať akékoľvek informácie ku krádeži, prípadne by spoznali osoby na fotografiách, aby to oznámili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158," uviedla Kováčiková s tým, že ide o osoby, ktoré by mohli napomôcť k objasneniu tohto prípadu.