Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Na miesto šéfa kancelárie primátorky Prešova nastúpil Ján Vysocký

Prešov, ilustračné foto. Foto: TASR/Milan Kapusta

Vysocký by podľa vlastných slov chcel v prvom rade docieliť, aby kancelária primátorky fungovala bezchybne a dobre slúžila nielen primátorke, ale predovšetkým občanom mesta.

Prešov 2. septembra (TASR) – Novým vedúcim kancelárie primátorky mesta Prešov je Ján Vysocký, ktorý predtým niekoľko rokov pôsobil na poste riaditeľa krajskej agentúry SDKÚ-DS v Prešove. Ako uviedla primátorka Andrea Turčanová, miesto obsadila priamo - bez výberového konania, pretože má s ním skúsenosti počas svojej kampane, ktorú viedol dobre a s dobrým výsledkom. To od neho očakáva aj na poste, ktorý obsadil dnes.

Vysocký by podľa vlastných slov chcel v prvom rade docieliť, aby kancelária primátorky fungovala bezchybne a dobre slúžila nielen primátorke, ale predovšetkým občanom mesta. Myslí si, že z predchádzajúcej praxe má na to dosť skúseností. Priznáva však, že v práci je prvý deň a tak si potrebuje ešte naštudovať, čo všetko bude robiť v tejto pozícii na mestskom úrade.

Post vedúceho kancelárie primátorky mesta nebol obsadený približne mesiac. Ešte v marci prebehlo na miesto výberové konanie, kde sa prihlásilo 16 uchádzačov. Vyhrala ho Katarína Benetinová, no tá ešte počas skúšobnej lehoty odišla.