Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Primátor otvorí Hlohovčanom kanceláriu každú stredu

Erb mesta Hlohovec Foto: Heraldický register

Na lepšie informovanie verejnosti slúžia tiež pravidelné online prenosy zo zasadnutí mestského zastupiteľstva, ktoré sú následne dostupné aj v internetovom archíve na stránke mesta.

Hlohovec 29. júla (TASR) – Primátor Hlohovca Miroslav Kollár zaradil do svojho pracovného kalendára novú aktivitu – pravidelný čas na osobné stretnutia s občanmi. Počnúc 5. augustom ho budú môcť vždy v stredu od 15. do 17. hodiny navštíviť priamo v jeho kancelárii na mestskom úrade.

"Cieľom je vytvoriť stály priestor na komunikáciu, na osobné vysvetlenia problémov v meste, ako aj na konkrétnu pomoc obyvateľom Hlohovca pri riešení ich problémov, či len na vypočutie ich podnetov a postrehov," informovala TASR hovorkyňa mesta Zuzana Hrinková Siebenstichová.

Aj toto opatrenie je podľa nej súčasťou otvárania úradu verejnosti a zlepšovania komunikácie vedenia mesta s obyvateľmi Hlohovca. Primátor na to využíva už oficiálny profil na sociálnej sieti, pravidelnú anketu na stránke hlohovecko.sk i miestne médiá. Na lepšie informovanie verejnosti slúžia tiež pravidelné online prenosy zo zasadnutí mestského zastupiteľstva, ktoré sú následne dostupné aj v internetovom archíve na stránke mesta. "Pre lepšiu koordináciu stretnutí s verejnosťou odporúčame sa telefonicky nahlásiť na čísle 033/7368101 alebo mailom na adrese sekretariat@hlohovec.sk. Občania tak dostanú konkrétny termín, v ktorom sa zaručene na stretnutie s primátorom dostanú a nebudú musieť dlho čakať," dodala hovorkyňa.

Podobné stretnutia absolvuje už niekoľko mesiacov aj piešťanský primátor Miloš Tamajka. Ten má na to vyhradený vždy prvý piatok v mesiaci.