Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

POLICAJNÁ RAZIA: V Trenčíne preverujú daňový podvod

Dňa 06.11.2018 boli v rámci policajnej akcie "Parking" vykonané dve domové prehliadky (Trenčín) a tri prehliadky iných priestorov (Trenčín), pričom boli zadržané dve osoby ako podozrivé zo spáchania trestného činu daňového podvodu s celkovou spôsobenou škodou vo výške minimálne 600 000,- Eur. Foto: PZ SR - KR Trenčín

Momentálne dokumentujú predmety zaistené v rámci vykonávaných prehliadok, je medzi nimi počítačová technika a rôzne veci preukazujúce páchanie trestnej činnosti. Na akcii sa zúčastnilo 18 policajtov.

Bratislava 6. novembra (TASR) – V Trenčíne sa odohráva policajná razia, ktorá sa týka podozrenia z daňového podvodu za minimálne 600.000 eur. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"V rámci policajnej akcie Parking boli v utorok vykonané v Trenčíne dve domové prehliadky a tri prehliadky iných priestorov, pričom boli zadržané dve osoby ako podozrivé zo spáchania trestného činu daňového podvodu s celkovou spôsobenou škodou vo výške minimálne 600.000 eur," spresnili policajti.

Dňa 06.11.2018 boli v rámci policajnej akcie &quot;Parking&quot; vykonané dve domové prehliadky (Trenčín) a tri prehliadky iných priestorov (Trenčín), pričom boli zadržané dve osoby ako podozrivé zo spáchania trestného činu daňového podvodu s celkovou spôsobenou škodou vo výške minimálne 600 000,- Eur.
Foto: PZ SR - KR Trenčín


Informovali ďalej, že momentálne dokumentujú predmety zaistené v rámci vykonávaných prehliadok, je medzi nimi počítačová technika a rôzne veci preukazujúce páchanie trestnej činnosti. Na akcii sa zúčastnilo 18 policajtov, vyšetrovanie vedie finančná polícia NAKA.