Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

Z reedukačného centra v Čerenčanoch ušli traja chlapci

Rastislav Gašpárek Foto: TASR/KR PZ v Banskej Bystrici

Jeden z chlapcov je nezvestný od soboty, ďalší dvaja ušli v pondelok 13. mája.

Rimavská Sobota 14. mája (TASR) - Po troch nezvestných chlapcoch, ktorí ušli z reedukačného centra v Čerenčanoch v okrese Rimavská Sobota pátrajú policajti.

Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Jana Vrbická, jeden z chlapcov je nezvestný od soboty, ďalší dvaja ušli v pondelok 13. mája.

Rimavskosobotskí policajti pátrajú po 14-ročnom Rastislavovi Gašpárekovi z Holíča.doplnila Vrbická.

Kristián Sendrei
Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica
Polícia v Rimavskej Sobote sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu aj pri pátraní po nezvestnom 16-ročnom Kristiánovi Sendreiovi z Rimavskej Soboty a 15-ročnom Tomášovi Lajčákovi z Kežmarku, ktorí z reedukačného centra v Čerenčanoch ušli v pondelok 13. mája.

"Kristián Sendrei je 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má krátke vlnité tmavohnedé vlasy a hnedé oči. Na pravom líci má materské znamienko. Naposledy mal oblečené šedé tepláky a čierne krátke tričko. Tomáš Lajčák je 178 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má krátke, rovné svetlohnedé vlasy a modré oči. Naposledy mal oblečené modré rifle a bielo-modrú mikinu," dodala policajná hovorkyňa.

Polícia žiada občanov, aby informácie, ktoré by mohli pomôcť pri vypátraní po nezvestných chlapcoch oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania číslo 158.