Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Regióny

Rekord vo futsalových penaltách splní sen trom ďeťom

Foto:

Piaty ročník charitatívnej akcie "Rekordy pre deti"

Bratislava 22. októbra (TERAZ.sk) - Malí aj veľkí športovci budú zápasiť o zápis do Knihy slovenských rekordov. Športovci 12-hodinovom maratóne budú kopať futsalové penalty. Piaty ročník športovo-charitatívného projektu „Rekordy pre deti“ pripravuje tento rok občianske združenie Koráb v spolupráci s obcou Viničné. Akcia sa uskutoční v sobotu 27.októbra 2012 sa v Aréne Viničné od 9:00h.

Cieľom zápolenia je pomôcť trom deťom splniť ich sny, ktoré si vysnívali cez neziskovú organizáciu ŽELAJ SI, ktorá plní sny dlhodobo chorým deťom. Pomôcť môže každý kto naplní tohtoročné heslo: Kúpiš - Kopneš – Pomôžeš! Na výber sú tri možnosti zakúpenia si penált: 1 penalta: 0,50€; 3 penalty – 1€, 5€ a viac = neobmedzene počas celých 12 hodín (ale tak aby vyšlo na každého). Celá suma zo zakúpených penált bude venovaná na zakúpenie rehabilitačnej hojdačky pre Anetku, lyží na špeciálny vozík pre Veroniku a polohovateľnej hojdačky pre Ľubka.


Pestrý program bude od 13:00h - 21:00h viesť moderátor Maroš Szalay. Pre deti organizátori pripravujú divadelné predstavenia divadla Agape a MaKiLe, skákací hrad, maľovanie na tvár a balónové kreácie. "Podporiť nás svojimi hudobnými vystúpeniami prídu bez nároku na honorár kapely: The Hope Gospel Singers and Band, Janesession a Praise & Bluesship Band; so sólových interpetov: Denis Lacho, Alex, Michal Gečevsky, Magdalena; a svoj špecifický talent predvedú: futbalová freestylistka Lucia Keviarová, electro boogie tanečník Matúš Pišný a univerzálny žonglér Slížo Perfekto! Čerešničkou na torte pre športových fanúšikov bude foto-autogramiáda s našou dvojnásobnou striebornou olympioničkou – strelkyňou Zuzanou Štefečekovou," informoval organizátor celej akcie Dalibor Ludvig.
"Ak prídete túto sobotu do Viničného tak pomôžete a zároveň sa zabavíte! ´Je to srdce, ktoré rozdáva – ruky už len dávajú´," dodal na záver.